Přijďte se ponořit do světa, kde se umělá inteligence a algoritmy strojového učení setkávají s lidskou kreativitou. Mezinárodní výstava PROMPTnations, která bude k vidění v atriu rektorátu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně od 12. 7. do 30. 8. 2023, představí umělecká díla vytvořená spojením technologie a lidské tvořivosti.

Na výstavě uvidíte obrazy od více než 60 autorů z celého světa, zastupujících různorodou škálu profesí a specializací. Nechte se inspirovat jedinečnou výstavou překračující propast mezi jazykem a vizuální reprezentací, posouvající hranice uměleckého vyjádření a vyzývající tradiční představy o kreativitě.

Vernisáž proběhne ve středu 12. 7. v 17 hodin v atriu rektorátu UTB na nám. T. G. Masaryka ve Zlíně.

Vstup je zdarma. Více informací naleznete na webu promptnations.fmk.utb.cz.

Vystavující autoři

Thomas Haferlach (Německo) I Kelvin Tooth (Spojené království) I Jean-Pascal Mouton (Francie) I Giovanni Muzio (Itálie) I Jawek Kwakman (Nizozemsko) I Jose Serrano (Belgie) I Joaquin López (Španělsko) I Štepán Dlabaja (Česká republika) I Jakub Hrdina (Slovensko) I Matias del Campo (Rakousko) I Miro Roman (Chorvatsko) I Attila Racz (Maďarsko) I Valeriya Truskavetska (Ukrajina) I Bartek Biedrzycki (Polsko) I Péter W. Szabó (Rumunsko) I Sotiris Dovas (Řecko) I Mauricio Brito (Portugalsko) I Lela Amparo (Švédsko) I Miloš Rakić (Srbsko) I Memsens (Švýcarsko) I Elsa Voima (Finsko) I Suzanne Jalkesen (Norsko) I Vasili Braga (Moldava) I Nejra Gorančić (Bosna a Hercegovina) I Aurturas Bar (Litva) I Lin Gerkman (Slovinsko) I Olga Golovko (Lotyšsko) I Maggie Louw (Irsko) I Monika Malik (Lucembursko) I Maria Vieru (Rumunsko) I NINANIÑA (Rumunsko) I Geno Burch (USA) I Jennifer Francis (USA) I Chris Stewart (USA) I Brian Jackson (USA) I Marc Librescu (USA) I Missy Gainer (USA) I Nameless 0101 (USA) I Amanda Lee (USA) I Matthew Hagget (USA) I Samuel Entelechial (Kanada) I Wayne Sherry (Kanada) I Raul Elderoak (Argentina) I Marcel Serrano (Brazílie) I Gabriel Fernandez (Chile) I Julián Gonzi (Kolumbie) I Edgar Silva (Mexiko) I Ronald Goshop (Jamajka) I Dor Zerkavod (Izrael) I Evripidis Savvides (Kypr) I Falah. G. Salieh (Irák) I Saurabh Mhatre (Indie) I Shafkat Rahman (Bangladéš) I Lesly Leon Lee (Malajsie) I De Xuan Tan (Singapur) I Trần Nhật Tuấn (Vietnam) I Peter Jiang Wang (Tchaj-wan) I Asuka Maeda (Japonsko) I 이장우 (Korea) I Syed Anzar Ur Rehman (Dubaj) I UNF8 (Nový Zéland)