Zlín – 17. června 2020 – Je to tak. Fakulta managementu a ekonomiky ve Zlíně, naše FaME, letos slaví čtvrtstoletí! S hrdostí můžeme říci, že z původně malého „start-upu a dceřiné firmy“ je dnes uznávaná mezinárodní společnost. Jedeme v černých číslech, nemáme nouzi o klienty z celého světa. Výborně nám funguje i segment B2B. A nějaký ten pátek jsme dokonce nejlepší ekonomickou fakultou v ČR podle žebříčku The World University Rankings v oborech Obchod a management a Účetnictví a finance. FaME je prostě #skvelainvestice 💙

Protože nezapomínáme na nikoho, kdo prošel dveřmi naší fakulty a přispěl svým dílem k tomu, že jsme došli až sem, chystáme několik akcí (samozřejmě za podmínky příznivé epidemiologické situace), kterými si připomeneme 25. výročí našeho vzniku. Těmi prvními budou v pátek 18. září slavnostní program ve zlínském Kongresovém centru a následně odpolední a večerní setkání absolventů přímo u nás na FaME.

Co vás čeká? V budově fakulty a jejím okolí chystáme originální program, během kterého představíme moderní tvář FaME, ale rozhodně se připravte i na pořádnou dávku nostalgie a vzpomínání. Chybět nesmí ani dobrá muzika, chill-out zóny, občerstvení nebo třeba náš FaME shop.

Těšíme se v září!

Další akce k výročí budeme postupně odhalovat.

Na setkání absolventů se můžete přihlásit zde: skvelainvestice.fame.utb.cz

https://skvelainvestice.fame.utb.cz/

https://fame.utb.cz/aktuality-akce/slavime-25-vyroci-vzniku-fakulty/

https://www.facebook.com/events/1494618610720775/