Zlín – 8. února 2018 – Studenti a pedagogové ateliéru Průmyslový design Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně vystavují na největším světovém veletrhu spotřebního zboží a designu Ambiente 2018 ve Frankfurtu společně se dvěma předními českými výrobci.

Veletrh Ambiente – prezentace mimořádné nabídky produktů a služeb ve třech kategoriích: Dining, Giving a Living. Na veletrhu Ambiente 2018, který se koná ve dnech 9. až 13. února 2018 ve Frankfurtu, bude k vidění nepřeberné množství zboží z oblasti stolování, kuchyňských potřeb, potřeb pro domácnost a kultury bydlení. Zájemci zde najdou také dárkové předměty, a to od rychloobrátkového zboží až po vzácné unikáty, chybět nebude ani nábytek, bytové doplňky či bytový textil.

Ateliér Průmyslový design Fakulty multimediálních komunikací vystavuje na veletrhu Ambiente 2018 exponáty, které vznikly ve spolupráci se dvěma českými firmami. „Kolekce unikátních porcelánových hrnků, navržených a vyvzorovaných studenty a pedagogy ateliéru Průmyslový design ve spolupráci s největším českým výrobcem porcelánu Thun 1794 a. s., je součástí jeho firemní expozice. Designérské návrhy produktů určených pro stolování, vzniklých v rámci společného projektu Tescoma Party Time, tvoří součást prezentace zlínské společnosti Tescoma s.r.o. Uvedené exponáty můžete vidět od 9. do 13. února 2018 na frankfurtském výstavišti“, říká MgA. Martin Surman, ArtD., vedoucí ateliéru Průmyslový design na Fakultě multimediálních komunikací a současně všechny srdečně zve k návštěvě expozic.