Čtvrtý ročník Senior Cupu klepe na dveře

Fakulty, Sport

Zlín – 16. května 2017 – Stejně jako v minulých letech se studenti Fakulty humanitních studií (FHS) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně podílejí na přípravě sportovního turnaje Senior Cup ve hře pétanque. Čtvrtý ročník turnaje, který je určen pro seniorské kluby a spolky Zlínského kraje, se uskuteční v úterý 23. května 2017 na Lázeňském náměstí v Luhačovicích.

Do přípravných prací a celé organizace tohoto sportovního klání je zapojeno více než 20 studentů Ústavu zdravotnických věd a Ústavu pedagogiky FHS. „Jsem ráda, že zažiji atmosféru Senior Cupu na vlastní kůži,“ říká studentka Markéta, budoucí sestřička, a dodává: „Ráda pomohu, kde bude třeba.“

O turnaj je mezi seniory velký zájem, je přihlášeno 42 družstev. Akce se bude konat za každého počasí a senioři se mohou kromě hry těšit i na doprovodný program. Zvláště dámy mohou využít kadeřnických a kosmetických služeb žáků Střední školy oděvní a služeb Vizovice, mohou se nechat vyfotografovat v dobových kostýmech ve fotokoutku nebo si vyplnit kvíz. Zajištěno bude také občerstvení, ale i zdravotnický dozor.

Senior Cup organizuje Zlínský kraj pod záštitou členky Rady Zlínského kraje Michaely Blahové a kromě FHS se na akci spolupodílejí Lázně Luhačovice. Jde tak o příklad dobré spolupráce fakulty s praxí.

Kontakt:
Mgr. Libor Marek, Ph.D.
Proděkan pro pedagogickou činnost FHS UTB
tel.: 576 032 018
733 690 443
marek@fhs.utb.cz

Ing. Andrea Kadlčíková
tisková mluvčí a kancléřka Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně