Zlín opět ožije hudbou a oslaví příchod jara. Největší studentský hudební festival ve Zlíně, Majáles UTB, se uskuteční již 3. května v parku před Baťovou vilou. Organizátoři Majálesu připravili skvělý hudební program pro všechny návštěvníky. Vstup na tento festival je zcela zdarma.

Letošní Majáles slibuje ještě větší dávku zábavy a hudebních zážitků než v minulém roce. Na dvou pódiích se představí osm úžasných interpretů, mezi nimiž nebudou chybět rapper Rest, DJ Wich, hudební duo DJ NobodyListen se zpěvačkou Annet X, slovenská pop-rocková kapela Zoči Voči, skupina Hospodský bordel a mnoho dalších. Návštěvníci festivalu se mohou také těšit na vítěze celorepublikové hudební soutěže studentských kapel UniBand Contest.

„Jsme velice rádi, že můžeme Zlínu nabídnout opět kvalitní line-up. Headlinerem ročníku bude určitě rapper Rest. Tento charismatický interpret, který letos slaví 21 let na hudební scéně, si získal srdce fanoušků po celé republice nejen svým energickým projevem, ale i originálními texty,“ uvedla Michaela Kasardová, spolumanažerka letošního Majálesu UTB.

Mimo hudební program se mohou návštěvníci těšit i na rozmanitou food zónu s jídlem všeho druhu, chill out zónu a také na bohatý doprovodný program. Bude připraven skákací hrad pro děti, ale i legendární soutěž o Krále a Královnu Majálesu UTB. Novinkou letošního ročníku je soutěž O prince a princeznu Majálesu. Krále a královny se mohou účastnit studenti vysokých škola, Princ a princezna je soutěž určena pro středoškoláky. Před samotným festivalem se návštěvníci mohou zapojit do doprovodných akcí, jako je například Lasergame turnaj, Silent disco, majálesové darování krve nebo tradiční Prvomájový průvod centrem města Zlína.

Majáles UTB pořádá Studentská unie a Univerzita Tomáše Bati. Akce by se nemohla uskutečnit bez podpory Zlínského kraje, statutárního města Zlín, generálního partnera TRINITY BANK a hlavního mediálního partnera Hitrádia Zlín. Pro více informací a aktuality sledujte Instagram @majalesutb, facebookový profil Majáles UTB, a webové stránky majales.utb.cz.