Už po čtrnácté se ve Zlíně tento pátek 21. dubna uskuteční jedinečný multižánrový hudební festival Busfest. Pořádají ho studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.  DJské sety i kapely nabídne letos na třech linkách zlínské MHD. 

Studentský festival Busfest každoročně nabízí netradiční zážitek pro cestující městskou hromadnou dopravou. Autobusy se totiž během jednoho odpoledne promění v koncertní parkety.

Letos se v záři reflektorů projedou ulicemi Zlína například rapper Forgen, cabaret-punková kapela Franc Alpa nebo DJ Karlito. „Ale protože hudby není nikdy dost, v parku u Baťovy vily i na afterparty na Svahu Zlín to roztočí další hudební esa,“ uvádí manažer festivalu Lukáš Faksa.

Afterparty bude patřit Dzetymu, Yannickovi a dalším. Park u Baťovy vily roztančí v rytmech Dj Denkys & Mick Jaeger.

Festival otevírá své brány již v 15:00, první autobusy vyjíždí v 18:00. Afterparty začíná ve 21:30.

Na festivalu se mi líbí, že jsou žánry rozděleny do jednotlivých busů a můžu si koncert užít až třikrát,“ hodnotí festival student Václav, dlouholetý fanoušek festivalu. Nikdo se tak nemusí obávat, že mu jeho oblíbenec ujede. Program je připraven i mimo paluby autobusů. Doprovodný program, odpočinková zóna, dobré jídlo a pití tak navodí správnou festivalovou atmosféru. Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut

Pro více aktuálních informací sledujte Facebook, Instagram, či  webové stránky.