Zlín – 11. dubna 2019 – Letošní Majáles odpálíme 7. května, aby si návštěvníci po dlouhé noci mohli další den řádně odpočinout. Loňskou novinkou bylo přidání druhé stage, což bude platit i pro tento ročník. Jakou změnu jsme si pro Vás nachystali letos? Měníme lokaci a posouváme se trochu výš, a to rovnou na lyžařský svah ve Zlíně. Že nevíte, jak se tam dostat? Nevadí, můžete se přidat k již tradičnímu majálesovému průvodu, se kterým rozhodně nezabloudíte.

A na co se můžete těšit? Samozřejmě na dobré jídlo a pití nebo soutěž o krále a královnu Majálesu, kteří si odnesou zajímavé ceny. Určitě Vás neochudíme o již tradiční soutěž kapel a hlavně o pořádnou porci zábavy v podání osmi vystupujících interpretů. Na své si letos přijde opravdu každý!

Nachystali jsme pro Vás našlapaný line-up, ve kterém se představí Kapitán Demo s jeho Demo Crew, či rapper Lvcas Dope. Dále vás rozproudí slovenské duo Malalata a další interpreti jako UDG, John Wolfhooker, Cirkus Problem, Glad for today či punková skupina Franz Alpa.

Tohle všechno a navíc ZDARMA? Tam prostě nemůžete chybět! Zapište si do diáře 7. května 2019 a  uvidíme se na svahu!

Organizátorem je Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně ve spolupráci se Studentskou unií UTB. Další informace na FB eventu Majáles UTB 2019.