Zlín – 20. listopadu 2018 – Tradiční předvánoční akce naší univerzity, Rozsvícení vánočního stromku, se letos uskuteční v úterý 4. prosince 2018, od 16:30 hodin před budovou FaME na Mostní ulici (U2).

Slavnostně ozdobený stromeček se rozsvítí krátce před sedmnáctou hodinou, po přivítání rektorem prof. Petrem Sáhou, CSc. a prezidentem Studentské unie Patrikem Dohnalem a po vystoupení dětí z Univerzitní mateřské školy Qočna. O předvánoční náladu na improvizovaném venkovním pódiu se dále postará Pěvecký sbor Viva La Musica studentů uherskohradišťského gymnázia pod vedením jejich pedagoga Mgr. Jakuba Tomaly. Ve společném vystoupení s cimbálovou muzikou Cifra sbor zazpívá vánoční koledy. Věříme, že si posluchači zazpívají s nimi.

Přijďte si užít pěkný předvánoční podvečer i vy – studenti a zaměstnanci UTB, a vezměte s sebou i své děti. Pro ty bude ve foyer připraveno zdobení perníčků a řada dalších aktivit, na něž budou dohlížet Mikuláš s anděly a čerty. Po skončení bude jako obvykle následovat promítání pohádky. Ve foyer bude také možno zakoupit drobné vánoční dárky.

Program:

16:30 hod.       zahájení, přivítání rektorem prof. Petrem Sáhou a prezidentem SU UTB Patrikem Dohnalem

16:35 hod.       vystoupení dětí z Univerzitní MŠ Qočna

16:55 hod.       rozsvícení stromečku

17:00 hod.       vystoupení pěveckého sboru Viva La Musica z Gymnázia Uherské Hradiště a     cimbálové muziky Cifra

17:45 hod.       ukončení venkovního programu

18:00 hod.       promítání pohádky v posluchárně C