Zlín – 12. listopadu 2018 – Více než 70 vystavovatelů se přihlásilo na letošní veletrh pracovních příležitostí Business Day, který v úterý 13. listopadu 2018 uspořádá Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně (UTB). Na veletrhu, který se na  UTB pořádá pravidelně, mají studenti univerzity jedinečnou příležitost setkat se s potenciálními zaměstnavateli, najít si budoucí pracovní uplatnění, odbornou stáž nebo získat zajímavé téma diplomové či bakalářské práce.

Mezi sedmi desítkami vystavovatelů budou firmy, finanční instituce, marketingové společnosti, veřejné instituce i neziskové či zdravotnické organizace, tedy zaměstnavatelé ze všech oblastí, které se na UTB vyučují.

V rámci doprovodného programu se mohou návštěvníci zúčastnit talk show s úspěšnými absolventy UTB, nechat si otestovat své pracovní kompetence či úroveň anglického jazyka, vyfotografovat se na CV nebo navštívit chillout zónu s výbornou kávou a vyhrát zajímavou cenu.

Veletrh pořádá Job centrum UTB a proběhne od 9 do 15 hodin v obou budovách komplexu Kongresového a univerzitního centra na nám. T. G. Masaryka ve Zlíně.