Zlín – 17. dubna 2018 – Tradiční slavnost studentského života a hudby, se uskuteční ve středu 2. května 2018 v parku před Baťovou vilou. Majáles UTB pro letošní ročník přichystal velkou změnu, kterou je přidání druhé stage. Hudební program tak nemusí být omezen pauzami mezi zvučeními. Na dvou pódiích se postupně představí 6 kapel, které se postarají o pravou majálesovou atmosféru.

Hlavní hvězdou večera je americká legenda Crazy Town, která přiveze i svůj velký hit Butterfly, jedničku ve světových hitparádách z počátku milénia. Ze sousedníhoho Rakouska dorazí kapely All Faces Down s post-metalovým koktejlem a indie-rockový FAMP. Ze Slovenska pak Heľenine oči. Z tuzemska se návštěvníci mohou těšit na kapely Trocha klidu a Brixtn.

Celý program odstartuje majálesový průvod v maskách, který vyrazí ve 14 hodin z náměstí Míru a povede centrem města až na místo konání. V rámci doprovodného programu proběhne soutěž o krále a královnu celého Majálesu o lákavé ceny. Ve stanu kreativní dílničky si budou účastníci moci vytvořit a odnést vlastní plátěnou tašku. Na své si přijdou i milovníci dobrého jídla, na výběr bude široké spektrum stánků s tradičními festivalovými dobrotami.

VSTUP ZDARMA.

Více informací: www.majales.utb.cz