XVII. ročník Reprezentačního plesu UTB

Události, Zprávy

Zlín – 30. 1. 2017 – Plesové období se blíží a s ním i XVII. ročník Reprezentačního plesu Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, který se uskuteční v pátek 17. února 2017 v prostorách Kongresového centra Zlín.

Co nás letos čeká?

Ponoříme se do vůně levandule, zatančíme si na francouzské šansony a vychutnáme si makronky či crepes. Tématem večera je totiž elegantní Francie. Samotnému plesu budou přecházet doprovodné akce.

Začneme 7. února degustací francouzských vín a sýrů, pokračovat budeme 14. února tančírnou a o den později promítáním filmu. V den konání plesu nebude chybět plesový salon, který letos chystáme i pro pány.

A co nabídne samotný večer?

O francouzskou atmosféru se v předsálí postarají mimové a klavírní doprovod. Hlavní program odstartuje ve 20 hodin Helena Čermáková s pianistou Josefem Ručkou. Večerem bude provázet moderátorka a herečka Lenka Vacvalová. O zábavu se postarají skupiny Prestige Symphony Orchestra, Voila a Event Jazz Trio. Nebudou chybět ani poutavá vystoupení v podání Dance Studia Starlight nebo netradiční chůdy od Long Vehicle Circus.

Vstupenky si letos poprvé bude možné od 1. února rezervovat online, a následně bude 6. února zahájen předprodej v budově rektorátu U13. K dostání budou lístky ve třech cenových kategoriích: za 250 Kč na stání, 350 Kč pro sezení na balkóně a za 500 Kč se sezením v sále a rautem.

Přijďte si užít doprovodné akce, pobavit se na ples, ochutnat tradiční francouzské pokrmy, zasoutěžit si o ceny a vyfotit se do fotokoutku. Francouzským světem vás provedeme už 17. února 2017! Těšíme se na Vás!

Reprezentační ples Univerzity Tomáše Bati pro vás již čtvrtým rokem pořádá Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně spolu se Studentskou unií UTB.

Ing. Andrea Kadlčíková
tisková mluvčí a kancléřka Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně